Referencer

Tak fordi du har valgt at bruge CM Boligcare til at udføre et stykke arbejde for dig.

Vi lever af tilfredse kunder. Hvis du syntes vores arbejde har levet op til dine forventninger, vil vi være taknemmelige for, hvis du vil tage dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

På forhånd tak.

Camilla Vuijk

Haderslev Busstation:
I 2021 indledte vi et samarbejde med CM Boligcare omkring den daglige drift af vores ejendom på Nørregade 52 Haderslev, der bl.a. fungerer som Haderslev Busstation. Det er en beslutning, som vi har været utrolig glade for, fordi ejendommen og området omkring denne er blevet langt mere præsentabel og velholdt efter CM Boligcare har overtaget driften. Forbedringerne er faktisk så store, at lejere og brugere af busstationen har rost forandringerne uopfordret. Samtidig er vores tidsforbrug som udlejer og driftsansvarlige på ejendommen reduceret kraftigt.

Camilla fra CM Boligcare har sin daglige gang på ejendommen og passer denne som var det hendes egen. Hun en meget omhyggelig med alle detaljer og samtidig meget vellidt af vores lejere og brugerne af busstationen.

CM Boligcares opgaver spænder bredt fra alm. vicevært og kontakt til håndværkere, der skal udføre vedligehold, til gennemførelse af ud- og indflytninger i de private boliger i ejendommen. Vi ejer ejendomme i hele Danmark og har aldrig oplevet en så professionel og personlig service, som vi får hos CM Boligcare. Vi kan derfor kun give virksomheden og Camilla de bedste anbefalinger.

CEC Nørregade 52  ApS v/ Frank Mortensen

Ejendomspartselskabet V siger:
Camilla fra CM Boligcare udfører alle former for viceværtopgaver vedr. vores udlejningsejendomme i Haderslev. Hun sørger for at kontakte håndværkere og indhenter tilbud på vedligeholdelsesarbejder. Hun rydder sne og salter, når det er nødvendigt og så har hun en rigtig fin kontakt med lejerne, så hun også kan få dem til at ændre adfærd, hvis det er nødvendigt. 

Derudover varetager Camilla udlejningen. Alt varetages med stor omhu og dygtighed til vores store tilfredshed. 

Vi kunne godt bruge nogle flere af samme støbning som Camilla.

KDR Ejendomme siger:
CM Boligcare sørger for renholdelse af fælles inde- og udendørsarealer på vores ejendomme i Haderslev samt hjælper til med kontakt til lejere. Camilla er lokal  kendt i Haderslev, og har på baggrund heraf også vist sig at være en værdifuld sparringspartner, når vi skal finde de rigtige håndværkere og ejendomme at arbejde med i byen.

Vi er utroligt glade for og trygge ved at have CM Boligcare til at passe godt på vores ejendomme, og vigtigst af alt, så afsluttes enhver dialog med Camilla med en følelse af, at alt bliver håndteret på en kærlig, hurtig og professionel måde.

De varmeste anbefalinger her fra.

Samir Ismail

Lille Amalienborg ApS siger:
På Lille Amalienborg Haderslev bruger jeg CM Boligcare til afløsning i ferie mv. De står til rådighed 24 timer i døgnet. De udfører serviceopgaver som renhold af området, div. reparationer hos beboerne, tilkald/opsyn af eksterne håndværker samt der laves ind og udflytningsopgaver.

Jeg kan stærkt anbefale CM Boligcare. Et pålideligt service firma med god service i højsædet.

Hilsen Flemming Schulz – vicevært.

Gefion Group Holdco III A/S siger:
CM Boligcare holder opsyn og tilsyn med vores ejendomme i Haderslev og er behjælpelig med bl.a. rekvirering og koordinering af håndværker, annoncering på boligportal, fremvisning af vores boliger, ind og-udflytningssyn samt beboerkontakt.  Vi er fuldt ud tilfreds med CM Boligcare og kan varmt anbefale dem.

E/F Fjordbyen siger:
Vi har haft et samarbejde med CM Boligcare igennem flere år. De varetager opgaverne med at passe vores grønne arealer samt rengøring af trappeopgange.

Camilla er meget serviceminded og påtager sig gerne opgaver udenfor vores rammeaftale.

Hun har et godt netværk af lokale samarbejdspartner og vi er yderst tilfreds med den service hun yder. Aftaler bliver overholdt til punkt og prikke. 

De bedste anbefalinger herfra. 

Hoptrup Andelsboligforening siger:
På vegne af beboerne på Hoptrup Andelsboligforening 26 A til H. Vedrørende hækklipning og beskæring vil vi gerne takke for veludført arbejde og glæde os til godt samarbejde næste år.