Referencer

Tak fordi du har valgt at bruge CM Boligcare til at udføre et stykke arbejde for dig.

Vi lever af tilfredse kunder. Hvis du syntes vores arbejde har levet op til dine forventninger, vil vi være taknemmelige for, hvis du vil tage dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

På forhånd tak.

Camilla og Morten

Birgit Mogensen siger:

Hej Camilla
Tak for samarbejdet. Det har været en lettelse og det har løst mange problemer her, at du passede området for os. Vi er også glade for, at du sørgede for en vikar, da du flyttede. Pernille har gjort et godt stykke arbejde. Vi håber også, at du trives i det jyske, og vi ønsker dig alt det bedste fremover.
Venlig hilsen Birgit Mogensen
Formand AB Herluf Trolle Parken Odense

Ingemarie Wind siger:

Så fik jeg klippet hæk og det til min fulde tilfredshed. På trods af vanskelige forhold er Camilla smilende og positiv. Desuden har hækken aldrig været så flot klippet! Heldigvis har jeg lavet en aftale til næste år.

Lars Seeberg siger:
Det har været en fornøjelse at have Camilla til at klippe vor temmelig omfattende hæk på hjørnegrund og sørge for, at årets haveaffald blev kørt væk. Arbejdet blev udført til punkt og prikke af Camilla, der tilmed er en interessant person.

Hoptrup Andelsboligforening siger:

På vegne af beboerne på Hoptrup Andelsboligforening 26 A til H. Vedrørende hækklipning og beskæring vil vi gerne takke for veludført arbejde,og glæde os til godt samarbejde næste år.
De bedste hilsener. Anne Marie Larsen.

Peter Nyland siger:

Vi har benyttet CM Boligcare til at klippe græsset på vores ejendom på Niels Finsensvej i Haderslev samt vaske trappe i vores ejendom i Storegade i Haderslev.
Jenu Ejendomme A/S

Birte Vindt siger:

Jeg har været godt tilfreds med at Camilla har taget sig af den ugentlige græsslåning, årlige hækklipning, beskæring af buske og træer, samt fjernelse af haveaffaldet hos mine forældre, som ikke mere selv kunne klare det. Camilla er utroligt hjælpsom og udfører opgaverne kompetent og hurtigt. Hun kommer selv med ideer til løsninger, er meget pålidelig og altid smilende og i godt humør. Jeg kan varmt anbefale at hyre CM Boligcare.

Vi har været meget glade for Camilla Vuijk, der gennem de sidste par år har stået for at vedligeholde udendørsarealet ved vores tandlægeklinik. Også i forbindelse med det nylig afsluttede tunnelbyggeri. Camilla er altid imødekommende og god til at råde indenfor sit fag. Vi giver vores bedste anbefalinger. Tandlægeklinikken Rugvang, Tarup

Birthe Gaist siger:

I erkendelse af at vi ikke længere er helt unge, har vi de sidste to år hyret Camilla til at hjælpe os med det tungeste havearbejde. Camilla har klippet vores hæk, beskåret vores roser og flyttet på vores tunge potter, og har gjort det yderst tilfredsstillende. Hun er pålidelig, ordentlig og dygtig og samtidig er priserne yderst rimelige. Vi kan varmt anbefale Camilla!

Jens Bjerregaard siger:

Vi er en børnefamile, som gennem 4 år har brugt Camilla til den ugentlige rengøring af vores hus på 150 m2. Camilla har slået alle vi har prøvet før hende, der er gjort ordentlig rent og lige så vigtig, så kan man stole på at en aftale er en aftale. Alt er blevet klaret med smil og godt humør 🙂 Så vi kan kun give CM Boligcare vores bedste anbefaling.

Med venlig hilsen
Jens Bjerregaard

Mogens Hansen siger:

Jeg har brugt Camilla gennem de sidste 3-4 år til rengøring – og i begyndelsen også til havearbejde (nu har jeg ikke have mere). Hun kommer 1-2 gange om måneden. og så bliver hele lejligheden gjort ren fra ende til anden – altid med et godt humør. Det er lige før, jeg ser frem til hendes besøg bare for det.
Eneste ulempe: Jeg støvsuger selv, mens Camilla ordner alt det andet dvs. jeg skal lige slappe af en times tid, når hun er gået.
Desuden har Morten bygget et par franske mellemdøre, som passer perfekt ind i det gamle lidt skæve hus.

Carsten Scott simonsen siger:

Vi har igennem flere sæsoner gjort brug af CM Boligcare. I en travl hverdag er der opgaver vi har set os nødsaget til at få udliciteret. Og det er ikke ligegyldigt til hvem, men vi er ikke blevet skuffet i vores valg! Opgaverne har været klargøring af haven i foråret og hækklipning i juli måned og endelig efterårsklargøring af haven. Vi har været meget tilfredse med det udførte arbejde. Arbejdet udføres særdeles professionelt og Camille er særdeles behagelig. Camilla udviser engagement og er virkelig dedikeret i hendes opgaveløsning. Hun er ikke uden gode ideer når snakken går på om noget i ens have kunne ændres.

Med venlig hilsen
Hans Jørgen Møllegaard &
Carsten Scott Siomonsen

Peter Jerry Andersen siger:

CM Bolig Care ved Camilla Fik sat styr på min hæk og mine 3 små Græsplæner .
Jeg er vældig godt tilfreds, så jeg ringer igen til Camilla om kort tid

Susanne Christiansen siger:

Flytning
Jeg har endnu engang benyttet mig af CM Boligcare i forbindelse med min flytning. De hjalp til med nedpakning og udførte selve flytningen af mit indbo til min store tilfredsstilelse. Endvidere hang de gardiner op og udførte diverse andre praktiske ting for mig, som gjorde overgangen til min nye bolig en hel del lettere! Jeg kan kun give mine hjerteligste anbefalinger af dem i forbindelse med deres arbejdsindsats! De er effektive og omhyggelige og forsigtige i deres arbejde!!! Tilmed med stor venlighed!!! Jeg vil anbefale CM Boligcare

Ejerforeningen Plumsgade 1 siger:

Ejerforeningen Plumsgade 1 har indgået en serviceaftale med CM Boligcare omfattende bl.a. plæneklipning, fejning af udendørs arealer, hækklipning, indendørs trappevask og snerydning. Vi har lært CM Boligcare og Camilla Vuijk at kende som en tilgængelig, grundig og effektiv samarbejdspartner. Hun har altid udført arbejdet til vores store tilfredshed.

På vegne af Ejerforeningen Plumsgade 1,
Bestyrelsesformand, Jakob Tarp Sørensen

Alex Ahrendtsen siger:

CM Boligcare har i et par måneder ordnet min have, og det har de gjort godt. Pænt arbejde, som er udført til min tilfredshed.

Susanne Christiansen siger:

Jeg bor i en lejlighed med tilhørende have i en boligforening. I denne forbindelse er der regler for, hvordan haven skal holdes, deriblandt at hækken skal klippes, ukrudtet holdes nede, etc. Hækken havde jeg ikke forstand på selv at klippe og det er mig magtpålæggende at det bliver gjort ordentligt, så boligforeningen ikke lider under at have mig boende som lejer!
Derfor kontaktede jeg Camilla og hun ordnede hækken, ukrudtet og tilmed al oprydning i en vældig fart og med stor omhyggelighed!
Jeg selv tilbragte tiden på legepladsen med min datter, der rendte til og fra haven og råbte: Nøj, Mor!!! Se lige Camilla, Mor!!! Nu gør hun så’n… Og nu gør hun så’n… Oplevelsen holdt ved i lange tider og blev omtalt overalt… Haven var i tip-top stand efterfølgende og blev godkendt uden problemer af boligforeningen!
Camilla kan varmt anbefales!!!

Venlig hilsen
Susanne

 
Ejerforeningen Bredstedgade 20 – 38 siger:

CM Boligcare løser viceværtopgaver med oprydning og renholdelse af ejerforeningens fællesarealer, dette arbejde udføres til vores fulde tilfredshed. Samtidigt er Camilla altid opmærksom på forhold som kan kræve vores opmærksomhed og melder hurtigt tilbage. Vi er rigtig glade for samarbejdet med Camilla, og kan varmt anbefale CM Boligcare.

Kim Nielsen
Formand Ejerforeningen Bredstedgade 20 – 38

Søren Riis siger:

Da vi besluttede i vores andelsboligforening, at nedlægge vores blomsterhave og erstatte den med én stor græsplæne, hvor vi kunne få plads til grill / bål sted, højbede til krydderurter, solsejl m.m. kontaktede vi Camilla og det har vi bestemt ikke fortrudt. Hun gav os et godt tilbud på nedlæggelse af den gamle have og anlæggelse af græsplænen. Alt blev overholdt til punkt og prikke med proff. havefolk. Godt og billigt arbejde. Flot arbejde. Camilla og hendes team kan VARMT anbefales 🙂

Camilla har været afløser og behjælpelig med diverse rengøring og viceværtsopgaver de sidste par år, hvilket har været en stor hjælp for os.

Lillian og Christian Møller Jensen siger:

Da vores lille udlejningsejendom i Odense skulle sælges kontaktede vi Camilla, da vi selv bor i København. Camilla sørgede for, at ejendommen både ude og inde var præsentabel, når ejendomsmægler havde fremvisning til potentielle købere. Camilla varetog også snerydning og glatførebekæmpelse på fortov.

For os var aftalen med Camilla guld værd.

Lillian og Christian Møller Jensen

H.P.Hansen siger:

Hyggeligt, venligt og effektivt. Min bedste anbefaling.

Ejerforeningen Overgade 55 siger:

Vi er en meget lille ejerforening og mente at alt var overkommeligt.
Trapperengøring f. eks. det er da ingen sag, men der var bare ikke nogen der gjorde noget ved det.

Efter et A4 ark fra Camilla kom i postkassen i begyndelsen af 2014 og en generalforsamling med godkendelse af et tilbud fra Camilla ser alting noget lysere ud. Nu bliver trappen gjort ren hver 14. daq og det er ikke så ringe endda.

Vi kan klart anbefale CM Boligcare

Vi har i vores have en meget gammel hæk, der over år har udviklet sig til “et levende hegn”, hvor min elektriske hækklipper må give op over for de stammer og grene, der har taget bo.
CM Boligcare fik den til at se nydelig ud igen, fjernede al affald. Og det bedste var, at træer, buske og andet der trængte, også fik en “studsning” på vej ud af haven. Hyggelig snak og god råd var også en del af den “care” der fulgte med.
Gode anbefalinger her fra!
Anders

Knud Skov siger:

Hus og have:
CM Boligcare har både varetaget rengøring af hjemmet og været tovholder i havearbejde, og det har fungeret rigtig fint. De er meget pålidelige og ordholdende, har orden i tingene, og er fleksible når det er nødvendigt. Så brug dem gerne.

Viggo, Mads og Anna siger:

Min kæreste og jeg besluttede for omkring et år siden, at vi ikke gad at diskutere rengøringen mere… Jeg havde i lang tid gået og leget lidt med tanken om, at have en rengøringshjælp, men dels synes jeg det var lidt pinligt, når man kun havde en baby og lejlighed, og dels havde jeg ikke rigtig tillid til, at nogen kunne gøre ordentlig rent i mit hjem.

Jeg havde et par gange prøvet et tilbud fra to forskellige firmaer over diverse ‘dealsider’, men jeg blev begge gange rigtig skuffet. Så en dag dukkede Camilla op og vi tænkte, at det ikke kunne skade at forsøge en sidste gang, så det gjorde vi. Det har vi aldrig fortrudt! Tværtimod var det den bedste beslutning, vi havde taget i lang tid. Camilla er meget grundig, og man kan have fuld tillid til, at hun gør tingene ordentligt! Hold nu op, hvor er det dejligt at komme hjem til et skønt rent hjem, hvor tingene er gjort som man selv ville have gjort det….

Vi kan varmt anbefale CM Boligcare!

CM Boligcare vedligeholder vores udendørs arealer hele året. Opgaverne er hækklipning, lugning af ukrudt, nyplantning, fejning af parkeringspladserne, snerydning o.s.v. Alt til vores fulde tilfredshed.

Pian – Odense siger:

Da min mor ikke længere har kræfter til at passe sin lille have rundt om rækkehuset kontaktede vi Camilla og fik et godt tilbud på at få ”ryddet op” i haven.

Det blev så godt at vi har valgt Camilla til at sørge for hver 2. uge gennem sommer og efterår at træer, buske og blomster bliver passet, græsset slået og ukrudtet fjernet sammen med alt haveaffaldet!

En ordning både min mor og jeg har været rigtigt godt tilfredse med og som vi har bedt om igen til foråret.

Haven er igen blevet hyggelig og indbydende.

Bestyrelsen Sprogøparken siger:

Bestyrelsen i Sprogøparken kontaktede Camilla for lidt over et år siden. Vi har af og til store arrangementer i vores fælleshus for beboerne. Det var blevet lidt for meget for os, at skulle gøre rent efter dette hver eneste gang, når vi skulle tidligt op næste dag og på job. Camilla er virkelig effektiv og meget grundig, det har vi bestemt ikke fortrudt. Hun har ligeledes gjort hovedrent i vores fælleshus og det er en fryd at se, hvor flot der bliver.